Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir nokta da, nitelikli bir yangın kapkaloriın daha koca bir fiyatla satın kızılınmasının uzun vadede daha iktisadi olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın bapsı, yangın esnasında daha uzun süre dayanır ve henüz azca tamir gerektirir.

Montaj: Yangın bapsı, esaslı şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mahir bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı haza sağlayacak şekilde ağırlıklması gereken paroba.

Mimarilarda kullanılan her bapnın aynı yangın direncine sahip olmadığını söyleyebiliriz. Şirket baplarının çoğu 30 dakikadır, temelı şirket baplarının şule ahiz süresiyse 60 dakikadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en isabetli eder politikamıza şayeste olacak şekilde üretilir.

ürkü Durumunu Azaltma: Ani gelişen vakalar sonrasında insanlar ürkü olur ve bulundukları kayranı bırakma buyurmak lüzum. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle basitçe kullanıma sahip olan baplar sayesinde insanların ürkü durumu azalır ve emniyetli çıkış katkısızlanır.

Biricik kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış kapıları olarak elden takkadak her türlü mimarilarda kullanılmaktadır.

Bununla omuz omuza zirdaki kriterlere sahip olan yerlerde tenha yangın çıkışı ya da yangın merdiveni mecburi olarak olması ikrar edilir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin dört başı mamur şekilde namına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini Yangın Merdiveni Kapısı belirtir.

Dolgular ile kapı işsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda hafif açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Yangın Bapsı asıl amacı insanların ziyan gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak ilgili kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da baz allıkınmaktadır. Buna için yangın merdiveninin çizimini fail düşüncemcıdan çkızılışan her bir personele derece bütün her insanın yangın merdiveni standartları uyarınca devinim etmesi ve muktezi çtuzakışmaların da buna göre bünyelması gerekmektedir.

Camlı yangın kapıları yahut panik barlı yangın bapları gayrı yangın bapsı türleri arasındadır.

Report this wiki page